Authentiek Leiderschap ontwikkelen

Authentiek leiderschap betekent dat je op natuurlijke wijze het team aanstuurt en mensen inspireert. Je doet dit op een manier die écht bij jou past en laat ook medewerkers hun volledige potentie benutten. JustNik maakt een programma waar je als werkgever mee opvalt! 

Stel jouw trainingsprogramma samen

De authentieke ik

Wie ben je als je loslaat wat je denkt dat er van je wordt verwacht? Wat zijn jouw persoonlijke talenten en hoe komt jouw potentie écht tot zijn recht? Kom tot jezelf en vergroot zelfbewustzijn. Breng talenten & valkuilen in kaart. Ook verdiepen we ons in belemmeringen en persoonlijke patronen.

Visie & commitment

Wat is het dat jou drijft? Waar ga jij voor binnen de organisatie en met jouw team? Dit gevoel komt van binnenuit en je wilt dit overdragen aan jouw team. Je wilt dat dit is waar mensen op aanhaken en van waaruit je inspireert. Je definieert jouw misse & visie en weet dit te vertalen naar het team.

Ruimte & richting geven

Modern leiderschap vraagt om een coachende houding waarbij de medewerker ruimte krijgt voor ontwikkeling en autonomie. Tegelijk hebben mensen behoefte aan duidelijkheid en wil je concrete doelstellingen kunnen afspreken. Je leert hoe je deze twee combineert tot de ideale mix.

Communicatie & invloed

De manier van communiceren is het belangrijkste onderdeel van leiderschap. Je leert hoe jij overkomt op anderen en hoe je op positieve wijze kunt beïnvloeden. Je oefent met gesprekken, feedback geven & presentaties. Hiermee kun je jouw team gemotiveerd meekrijgen in jouw plannen.

Een training op maat in de natuur

Elk programma wordt opgebouwd uit verschillende elementen. Denk aan voorbereidingsopdrachten, coachgesprekken, intervisie en ervaringsgerichte trainingsonderdelen. Hoe dit eruit ziet bepalen wij samen! Uiteraard is ook de locatie van belang. We gaan zoveel mogelijk naar buiten of werken op een andere actieve manier. Weg van TL-balken en Powerpoints. Dat wat je ervaart blijft je bij.  

Advies of voorstel op maat? Laten we contact hebben!

Telefonisch

+31 6 42 16 85 19

Email

Hallo@justnik.nl