Persoonlijke ontdekkings- reis

Tijd & ruimte voor jouw ontwikkeling

Dit traject van totaal een maand geeft jou persoonlijke inzichten en een fantastische reis. Het vergoot je zelfvertrouwen en laat je patronen doorbreken. Je zet jouw ontwikkeling centraal en leert te doen wat bij jou past. Het moment om tot een diepere laag te komen en eigen uitdagingen aan te gaan. Dit kan voor je werk zijn of voor je leven in zijn geheel. 

Thuis begin je al met reflectie, opdrachten en een coachgesprek. Tijdens de mooie reis in Oostenrijk is er elke dag een thema en een trainingssessie. Ook voer je waardevolle gesprekken met de groep. Het actieve programma en de omgeving zorgt dat je loskomt en ruimte creëert om te verdiepen. 

Zaterdag         Dag van aankomst, loslaten van thuis
Zondag              Wie jij bent & wat jou uniek maakt
Maandag          Jouw kracht & een bijpassende mindset
Dinsdag            Durven dromen, wat is het dat je verlangt? 
Woensdag       Inzicht in patronen & belemmerende overtuigingen
Donderdag     Een plan voor thuis waarmee je kunt vallen & opstaan
Vrijdag              Genieten van alles dat je deze week hebt geleerd 

Dit kun je verwachten

 • Intakegesprek & opdrachten voor thuis 
 • 6 dagen met gelijkgestemden in actie en rust werken aan jezelf
 • Actie: wandeltochten & bootcamp
 • Rust: yoga & meditatie
 • Inzicht: groepsopdrachten & individuele coachgesprekken
 • Gezonde & gevarieerde vegetarische maaltijden
 • Mooie locatie in Brixental met onderscheiding ‘Wandeldorp’
 • Privékamer en gedeelde badkamer
 • Afsluitend coachgesprek en begeleiding op maat
 
Louise
Louise
Deelnemer juni
Read More
Door in de Oostenrijkse Alpen te zijn, ontstaat er rust en perspectief, dat helpt om naar binnen te keren en te bepalen wat je echt belangrijk vindt. De reis heeft me opgeladen en gezorgd voor betere prioritisering van de dingen die voor mij belangrijk zijn.
Ellis
Ellis
Sportieve wandelaar
Read More
Ik besefte mij vooral tijdens de reis dat afstand nemen echt helpt. Het plaatst dingen makkelijker in perspectief en ik ben met een andere kijk op mijn situatie naar huis gegaan. Eigenlijk wist ik dat wel, maar het werd weer eens goed bevestigd!
Wendy
Wendy
Enthousiaste reiziger
Read More
Ik vond het een inspirerende reis met veel aandacht voor de persoon. Daarnaast vond ik het ontspannend en gaven de mooie wandeltochten ruimte om in alle rust te reflecteren. Wat mij het meeste verraste was de fijne dynamiek binnen de groep. Dit is echt een mooie extra!
Previous
Next

Iets voor jou?

Je bent op zoek naar een andere insteek dan een retraite.  Niet alleen tot rust, maar ook leren hoe je meer keuzes kunt maken die écht bij jou passen en leren hier volledig achter te staan. Je wilt naast het ervaren van rust en tijd met jezelf, een actief programma waardoor je ook écht stappen vooruit zet! Wil je eens bespreken of dit avontuur bij jou past? Plan dan een persoonlijk gesprek in! Ik kom graag met je in contact en we ervaren gelijk of er een klik is. 

De volgende geplande reizen in 2024 zijn: 
 • 25 mei t/m 31 mei
 • 20 t/m 27 juli 
 • 14 t/m 21 september 
Kosten
 € 1225,- incl.  overnachtingen, maaltijden en activiteiten. Je kunt zelf betalen, maar ook betalen werkgevers hiervoor. 
Neem je iemand mee op jouw reis? Dan krijg je € 100,- korting! 
Liever een kamer delen? Dan krijg je € 200,- korting. 
 
Reizen naar Oostenrijk regel je zelf en is uitstekend te doen met openbaar vervoer. Ook is carpoolen een mooie optie.  Kies in ieder geval voor een duurzame manier! 

Een maand begeleiding

Deze reis is het hoogtepunt van een maand waarin jij je zelfkennis en bewustzijn vergroot. In totaal begeleid ik je een maand bij jouw persoonlijke vraag. Met een coachgesprek vooraf en ook na de reis. Daarnaast werk je thuis aan opdrachten.  Deze combi zorgt ervoor dat je daadwerkelijk keuzes gaat maken die blijvend zijn! 

Ik liet los wat ik dacht dat er verwacht werd

Doen wat je denkt dat er van je verwacht wordt; ik deed het jaren. Ik had het geluk dat ik enigszins ben opgevoed om buiten de gebaande paden te lopen waardoor ik leuke dingen heb gedaan. Toch leefde ik dagelijks met de angst dat ik het niet goed deed.  Daarom hield ik mijzelf in en paste mij constant aan. Tot het moment dat ik mijzelf écht leerde kennen. Nu sta ik achter de keuzes die ik maak. Deze ervaring combineer ik met mijn kennis & ervaring op gebied van training, coaching & het begeleiden van reizen. Ik kan mijn passie en achtergrond hier volledig in kwijt. Het is mijn missie anderen hetzelfde te laten ervaren! 

Contact of vragen? Ik hoor het graag!

Telefonisch

+31 6 42 16 85 19

Ben jij klaar voor een persoonlijke reis?

Krijg meer informatie