-Persoonlijk- Leiderschap ontwikkelen in jouw bedrijf

Bijzondere trainingsprogramma’s waar jij als werkgever mee opvalt! Diepgaande inzichten en toepasbaar in de praktijk. 

Leiderschaps-ontwikkeling

3, 6 of 12 maanden traject voor leidinggevenden met training & coaching gecombineerd. Ontwikkeling van zelfbewuste leiders die inspirerend & motiverend zijn en goed weten te communiceren.

Persoonlijk leiderschap

Meerdaags programma voor medewerkers. Bewustwording van wie je zelf bent en wat écht bij jou past maakt dat je regie en verantwoordelijkheid neemt. Dit geeft rust, plezier en energie in wat je doet.

Zelfkennis vormt de basis

Welk programma je ook volgt van JustNik, zelfkennis en daarmee het vinden van je authentieke ik staat centraal. Ik geloof erin dat je meer energie en plezier ervaart als je doet wat écht bij je past. In de wereld van prestatie en werkdruk, doen we snel ‘wat hoort’ en lopen onszelf voorbij. Ik help om mensen effectief hun werk te laten doen op een manier die ze gelukkig maakt. We focussen op het benutten van talent en potentie. Het resultaat is dat mensen eigen regie nemen en verantwoordelijkheid durven en kunnen nemen. Als organisatie levert dit je leidinggevenden en werknemers op die effectief, zelfstandig en met plezier aan het werk zijn. 

Naar buiten!

Onder de TL lamp geen magie. Programma’s vinden daarom plaats op een inspirerende plek, dichtbij het kantoor of op een geboekte locatie.  We gaan actief aan de slag met theorie en activiteiten zoals wandelen. Het doel is dat je écht loskomt van dagelijkse prikkels en verwachtingen. Dit zorgt voor vernieuwende inzichten en vergroot je comfortzone. 

Vanuit Theorie & Ervaring

Sinds mijn studie Bedrijfskunde heb ik jarenlang ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als HR-adviseur, trainer, adviseur & leidinggevende. Zowel binnen de organisaties waar ik zelf werkte, als bij de organisaties waar ik werd ingehuurd was ik altijd bezig ontwikkeling en mensen tot hun recht laten komen. Ik heb mooie stappen gezet, maar deed veelal dat ik dacht dat 'hoorde'. Tot het moment dat ik mijzelf écht ging leren kennen en patronen doorbrak. Deze ervaring combineer ik met mijn kennis. Ik kan mijn passie en achtergrond hier volledig in kwijt. Het is mijn missie anderen hetzelfde te laten ervaren! 

Laten we contact hebben!

Telefonisch

+31 6 42 16 85 19

Email

Hallo@justnik.nl