Persoonlijk Leiderschap ontwikkelen

De dingen doen die voor jou écht belangrijk zijn. Jezelf beter leren kennen en van daaruit keuzes maken in je werk en daarbuiten. Jouw talent benutten en weten hoe je met jouw valkuilen om kunt gaan. Dát is persoonlijk leiderschap. Het zorgt voor eigen regie, eigenaarschap, minder stress & meer plezier. 

Stel jouw trainingsprogramma samen

De authentieke ik

Wie ben je als je loslaat wat je denkt dat er van je wordt verwacht? Wat zijn jouw persoonlijke talenten en hoe komt jouw potentie écht tot zijn recht? Kom tot jezelf en vergroot zelfbewustzijn. Breng talenten & valkuilen in kaart. Ook verdiepen we ons in belemmeringen en persoonlijke patronen.

Doelen & visie

Wat is het dat jou drijft? Waar haal jij voldoening uit? En wat is jouw grotere doel in het leven? Door vooruit te denken en te dromen, weet je wat je écht wilt bereiken. Doelen geven richting en maken succes meetbaar. Jouw doelen vertalen we naar concrete plannen waar je direct mee aan de slag kunt.

Assertief communiceren

Om duidelijk te zijn in wat jij nodig hebt, heb je eerst te leren waar je behoefte aan hebt. Wanneer je zelf duidelijk hebt wat jou kan helpen, kun je dit ook op prettige wijze overbrengen. Daarnaast helpt dit je om grenzen aan te geven. Je verdiept je erin en oefent actief met communiceren.

Eigen regie in vitaliteit

Keuzes maken over jouw gezondheid die bij jou passen. Het is niet makkelijk in de snelle prestatiemaatschappij om vitaliteit voorop te stellen. Je leert wat bij jou past en hoe je gezonde gewoontes aanleert en vasthoudt. Zowel fysiek als mentaal. Een belangrijk onderdeel daarvan is timemanagement!

Een training op maat in de natuur

Elk programma wordt opgebouwd uit verschillende elementen. Denk aan voorbereidingsopdrachten, coachgesprekken, intervisie en ervaringsgerichte trainingsonderdelen. Hoe dit eruit ziet bepalen wij samen! Uiteraard is ook de locatie van belang. We gaan zoveel mogelijk naar buiten of werken op een andere actieve manier. Weg van TL-balken en Powerpoints. Dat wat je ervaart blijft je bij.  

Advies of voorstel op maat? Laten we contact hebben!

Telefonisch

+31 6 42 16 85 19

Email

Hallo@justnik.nl