Jouw persoonlijke ontdekkingsreis

Wat past bij jou?

Bewuster keuzes maken - Veluwe -

Ontdekken hoe je keuzes maakt die passen bij jou. Loskomen van thuis, dichter bij jezelf met een combi van actie, rust & persoonlijke ontwikkeling.

Jouw richting bepalen - Oostenrijkse Alpen -

Aan de slag met jouw persoonlijke thema tijdens een 6-daagse reis. Bevrijdend, verdiepend en gericht op het maken van blijvende keuzes.

Your Best You: JustYou

Tijdens een persoonlijke ontdekkingsreis richten we ons erop dat je meer gaat doen wat écht bij je past. Het doel is dat je leert hoe je authentiek kunt zijn in wat je doet. Samen gaan we een maand aan de slag, waarbij de trip naar de Veluwe of de Alpen het hoogtepunt is. 

Heb jij al een tijd iets waar je over inzit? Misschien wil je een andere baan, ervaar je stress of lijkt het gewoon allemaal even vast te lopen. Ik help je op weg en laat je (weer) genieten van de dingen die je doet.  

Louise
Louise
Deelnemer juni
Read More
Door in de Oostenrijkse Alpen te zijn, ontstaat er rust en perspectief, dat helpt om naar binnen te keren en te bepalen wat je echt belangrijk vindt. De reis heeft me opgeladen en gezorgd voor betere prioritisering van de dingen die voor mij belangrijk zijn.
Ellis
Ellis
Sportieve wandelaar
Read More
Ik besefte mij vooral tijdens de reis dat afstand nemen echt helpt. Het plaatst dingen makkelijker in perspectief en ik ben met een andere kijk op mijn situatie naar huis gegaan. Eigenlijk wist ik dat wel, maar het werd weer eens goed bevestigd!
Wendy
Wendy
Enthousiaste reiziger
Read More
Ik vond het een inspirerende reis met veel aandacht voor de persoon. Daarnaast vond ik het ontspannend en gaven de mooie wandeltochten ruimte om in alle rust te reflecteren. Wat mij het meeste verraste was de fijne dynamiek binnen de groep. Dit is echt een mooie extra!
Previous
Next

Meer kiezen voor wat écht bij je past. Spannend?!

Wanneer je zelfbewustzijn vergroot en keuzes gaat maken voor jezelf, kan dat spannend zijn. De gewoontes en zekerheden die je hebt voelen veilig en je weet niet wat je te wachten staat als je het anders gaat doen. Blijven doen wat je altijd al deed, voelt als een fijne optie. Toch voel je waarschijnlijk aan dat het tijd is om iets te veranderen. Je loopt ergen op vast en je wilt ontdekken wat bij je past of hoe je meer rust of plezier kunt ervaren. Durven kijken naar jouw persoonlijke uitdagingen en de patronen die je in je leven hebt ontwikkeld kan lastig zijn. Ik begeleid je daarbij en laat je zien dat het ook met plezier kan en dat het de moeite waard is. 

Ik liet los wat ik dacht dat er verwacht werd

Doen wat je denkt dat er van je verwacht wordt; ik deed het jaren. Ik had het geluk dat ik enigszins ben opgevoed om buiten de gebaande paden te lopen waardoor ik leuke dingen heb gedaan. Toch leefde ik dagelijks met de angst dat ik het niet goed deed.  Daarom hield ik mijzelf in en paste mij constant aan. Tot het moment dat ik mijzelf écht leerde kennen. Nu sta ik achter de keuzes die ik maak. Deze ervaring combineer ik met mijn kennis & ervaring op gebied van training, coaching & het begeleiden van reizen. Ik kan mijn passie en achtergrond hier volledig in kwijt. Het is mijn missie anderen hetzelfde te laten ervaren! 

Laten we contact hebben!

Telefonisch

+31 6 42 16 85 19

Email

Hallo@justnik.nl