OVER JUSTNIK

Nikki van Zunderd

Liefde voor begeleiden begon al jong
De ontwikkeling van mensen en organisaties heeft mij van jongs af aan geïnteresseerd. Als tiener gaf ik dansles en tijdens mijn studie Bedrijfskunde aan de UvA, waarbij ik de Master Leading & Managing people volgde, werkte ik als skilerares en begeleidde ik jeugdvakanties.

De menselijke kant van organisaties
Tijdens mijn studie stapte ik in het vak van HR, om met de menselijke kant van organisaties aan de slag te gaan. Ik heb veel gedaan op gebied van (internationaal) recruitment & allround HR advies. Ik werkte voor technische en creatieve organisaties. Uiteindelijk bleek de uitvoer van het HR vak niet helemaal bij mij te passen. Bij het werken op kantoor miste ik het directe contact met mensen en voor de groep staan. Ik stopte mijn baan en ging op reis, het was tijd om mijn echte passie te ontdekken! Iets met mensen en ontwikkeling…

Yes voor de groep!
Als trainer & adviseur op het gebied van medezeggenschap was ik direct op de juiste plek. Ik mocht mijn kennis op het gebied van bedrijfskunde en HR combineren met de begeleiding van mensen! Ik was aanspreekpunt voor OR, HR & directie. Ruim 50 organisatie heb ik begeleid bij zowel strategische als HR-vraagstukken. Al snel werd ik ook manager van het team. Als direct leidinggevende heb ik ruime ervaring opgedaan en met zowel de operationele als de  strategische kant van de organisatie mij bezig gehouden.

Doen waar het écht om gaat
Tijdens mijn werkende leven heb ik zelf op verschillende manieren gezien en ervaren hoe je geen vitaliteit en geluk kunt ervaren in het werk. Hier heb ik mij dan ook uitgebreid in verdiept de afgelopen jaren. Zaken als werkdruk, veel prikkels en hoge verwachtingen zijn een maatschappelijk probleem geworden. Zelf heb ik de laatste jaren hard eraan gewerkt om mijzelf beter te leren kennen en zelfvertrouwen te krijgen om te doen waar ik blij van word. Nu help ik graag anderen hoe zij goed voor zichzelf kunnen zorgen en vanuit hun kern kunnen leven. Los van hoe het lijkt dat ‘het hoort’. 

Just Nik? Nee zeker niet!

Dat hangt er maar net vanaf hoe het plan van aanpak eruit ziet. Vanuit mijn brede ervaring heb ik een duidelijke visie ontwikkeld over hoe je als organisatie aan de slag kunt met waar het écht om gaat. Ook heb ik een duidelijk beeld bij hoe mensen vanuit hun kern kunnen werken en leven.  Kwaliteit, daadkracht en sensitiviteit vind ik belangrijk in alles wat ik doe en dit vraag ik ook van mijn partners. Vanuit JustNik werk ik dan ook samen met professionals die dezelfde normen en waarden hebben als ik. Ook kan het zijn dat medewerkers uit de organisatie een (deel van) een training of workshop willen verzorgen. Hier bied ik begeleiding voor aan waar nodig. 

Partners:

Meer weten? Neem contact op!

Telefonisch

+31 6 42 16 85 19

Email

Hallo@justnik.nl