WORKSHOPS 
Meer jezelf. Minder stress.

Je authentieke ik zijn helpt je om stress te verlagen. Een van de grote voordelen van authentiek leven en werken. Verder heeft het positieve invloed op hoe je werkdruk ervaart, relaties aangaat en hoeveel energie je hebt.

Workshops zijn er op gericht om werkdruk te verlagen, stress te verminderen en beter keuzes te maken voor jezelf. Sommige workshop zijn gericht op het verlagen van workshop op persoonlijk vlak, andere voor de organisatie. 

Kijk wat bij je past en ik zie je snel bij een van de volgende workshops!

Wat wordt jouw richting voor 2024?

GRATIS Online Masterclass: 
Reflectie 2023 & richting bepalen 2024

Di 19 december | 16.00- 17.30
Di 9 januari | 16.00 - 17.30

De winter is de tijd van stilstaan en reflecteren. Hoe zag afgelopen jaar eruit? Waar ben je trots op? En hoe wil je dat komend jaar eruit ziet? Bewust keuzes maken zorgt dat je zelf aan het roer staat van jouw jaar. Je kunt dit zowel inzetten op doelstellingen voor je werk als persoonlijk. 

Werkdruk & stress verlagen in je organisatie

Masterclass Online - Voor HR & Leidinggevenden
Di 23 januari | 16.00 - 17.30

Werkdruk, stress en kans op burn-out zijn voor veel organisaties belangrijke thema’s. De krappe arbeidsmarkt met prestatiedruk uit de maatschappij zijn een perfect recept over hoge spanning onder werknemers. Hoe kun je hier als organisatie mee omgaan is dan ook het onderwerp van deze workshop. 

We gaan in op: 

Werkdruk te verlagen door te ontdekken waar het écht vandaan komt!

Online Masterclass - voor iedereen die werkdruk ervaart
Di 16 januari | 16.00- 17.30

We gaan in op 3 onderwerpen:

Laten we contact hebben!

Telefonisch

+31 6 42 16 85 19

GRATIS VOORPROEVEN?!

Meer leren over het programma in Oostenrijk? Doe mee aan de gratis online proeverij waarin je meer leert over de reis. Je krijgt een indruk van mijn werkwijze en we doen enkele opdrachten waar je direct iets aan hebt! 


30 Mei | 19.30